پنجره آلومینیومی
پنجره آلومینیومی حد فاصل پنجرههای قدیمی چوبی و upvc امروزی هستند. این مدل از انواع پنجره در زمان خودش استفاده وسیعی داشت. بعدها برای رفع معایب، پنجرههای آلومینیومی ترمال بریک وارد بازار شدند. برویم دربارهی هر کدام از این دو نوع قاب آلومینیومی بخوانیم.
پنجره آلومینیومی ساده:
اولین ویژگی قابل توجه پروفیل آلومینیومی وزن پایین آن است. این خصوصیت به فرآیند حمل و نصب کمک زیادی میکند. نکته دیگر مقاومت و دوام بالای پنجره آلومینیومی در برابر شرایط جوی، رطوبت و باران است. به علاوه در صورت نیاز به دید و چشم انداز بیشتر در فضا، پروفیل آلومینیومی قابلیت ساخت فریمهای کمحجم و نازکتری را میدهد.
با وجود این مزایا فکر نکنید پنجره آلومینیومی هیچ عیبی ندارد! ویژگی منفی این نوع پروفیل هدر دادن انرژی است. اگر در فصل زمستان به پروفیل پنجرهتان دست بزنید احتمالا از دمای بسیار پایین آن تعجب خواهید کرد!
اما مزایای پنجره آلومینیومی بسیار زیاد بود یعنی به خاطر یک ایراد باید استفاده را کنار گذاشت؟ نه خیالتان راحت! برای رفع این مشکل ترمال بریکها وارد بازار شدند.
پنجره آلومینیومی ترمال بریک:
در پنجره ترمال بریک تیغههای پلیآمید به هم متصل میشوند و در واقع یک حالت دوجداره را در پروفیل ایجاد میکنند.
در نتیجهی این تغییر ، پنجرهی شما عایق حرارت و صوت میشود. به علاوه در استحکام و طول عمر پنجره نیز تاثیر به سزایی ایجاد میشود. اما نکته قابل توجه این است که قیمت نوع ترمال بریک از آلومینیوم ساده بالاتر است. البته درصدی از افزایش قیمت به یک عمر آسودگی میارزد اینطور نیست؟
انواع پنجره کامپوزیتی
وقتش رسیده از نسل جدید پنجرهها پردهبرداری کنیم! با پیشرفت تکنولوژی فرآیندهای شیمیایی وارد صنعت در و پنجره شدند. نتیجه تولید انواع پنجره کامپوزیتی شد که به صورت pvc و upvc ها استفاده میشوند.
کامپوزیت به معنی ترکیب است. در ساخت این مواد، از دو یا چند متریال ترکیبی استفاده میشود. به نحوی که با یکدیگر واکنش نداده و ساختار خود را حفظ کنند. این پروفیل از نظر بهبود عملکرد و به حداقل رساندن معایب پروفیلهای قبلی کاملا مناسب است. به علاوه استفاده از این نوع تکنولوژی باعث حفظ منابع طبیعی و عدم استفاده بی رویه از آن میشود.
پنجره pvc و upvc
این نوع پنجرهها استفاده گستردهای در صنعت ساختمان دارند. پروفیلهای pvc و upvc مواد قابل بازیافتی هستند که برای طبیعت آسیب خاصی ایجاد نمیکنند. در حالت کلی upvc متریال بهبود یافتهی نوع pvc است. چرا که خاصیت انعطافپذیر pvc را ندارد و همچنین عایق بهتری در برابر صدا و حرارت است.
در واقع هر دوی این متریال به عنوان یک پلاستیک قوی و سبک در صنعت به کار گرفته میشوند، در pvc با افزودن روانکننده یک انعطاف خاصی ایجاد میشود که آن را برای لولهکشی (فاضلاب، آبیاری و …) بسیار کاربردی میکند. اما در upvc هیچ روانکنندهای اضافه نمیشود تا این متریال در نقش چوب و فلز بتواند بهترین پروفیل پنجره را ایجاد کند. در ادامه با مزایای فوقالعاده این پروفیلهای کامپوزیتی آشنا میشویم.
مزایا
- بهترین نوع عایق شناخته میشود و سرما و گرما را کاملا حفظ میکند.
- سبکی آن نصب آسانی به همراه دارد و وزن ساختمان را بالا نمیبرد.
- غیرقابل اشتعال است و در برابر حریق و آتشسوزی مقاومت بالایی دارد.
- قابلیت تولید در طرحها و رنگهای دلخواه شما را دارد.
- در برابر حرارت انبساط و انقباض ندارد و این باعث باز و بسته شدن آسان میشود.
- در برابر خوردگی، مواد شیمیایی و اشعه خورشید مقاوم است.
- عمر بسیار بالایی دارد و نیازی به صرف هزینه سرویس و تعمیر ندارید.
- مانع ورود آلودگی و گرد و غبار به داخل ساختمان میشود.
- قدرت مکانیکی و استحکام بالایی دارد.
- جذب آب ندارند و برای استفاده در مناطق مرطوب کاملا مناسب است.
- هنگام طوفان و وزش باد سروصدا ایجاد نمیکند.
- قابل شستشو میباشد.
معایب
پنجرههای کامپوزیتی به هدف رفع مشکلات سایر پروفیلها تولید شدند. به همین خاطر معایب قابل ذکر چندانی ندارند. و کاملا از سطح کیفی بالایی برخوردار هستند.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.