گچ کاری ساختمان
گچ کاری ساختمان در دو مرحله انجام میشه: اول زیرسازی با گچ و خاک و البته با ضخامت بالا انجام میشه؛ و مرحلهی بعد روسازی که با گچ سفید انجام میگیره. قطعا هر دو مرحله کاری پر ظرافت و دقیق هستند و باید فقط و فقط به دست متخصص باتجربهی گچ کاری انجام بشن؛ گچ کار باید بتونه تمام فرورفتگیها یا هر نقصی که دیوار یا سقف داره رو بهطور کامل برطرف کنه و سطح یکدست و طرازی رو تحویل بده.
ویژگیهای یک گچ کار خوب
- با تجربه و کاربلد باشه و نمونههای سوابق کاریش مشخص باشه.
- وضعیت جسمانی؛ به دلیل اینکه این کار بهطور مستقیم با شرایط فیزیکی افراد ارتباط داره،بهتره که گچ کار انتخابی شما،وضعیت جسمانی مناسب و بدن سالمی داشته باشه.
- با دقت و ریز بین باشه؛ گچ کاری کار بسیار ظریفی هست، بنابراین شما به یک گچ کار بادقت نیاز دارید.
- وجدان کاری داشته باشه؛ البته که این مقوله لازمهی انجام هر کار و شغلی هست، اما یکی از نکات مهم، پیدا کردن یک گچ کار باوجدانه.
- باید تمام نکات ایمنی رو قبل از انجام کار انجام بده؛ از جمله بستن تمام لولهها و اتصالات با سیمهای مخصوص، تا خدایی نکرده بعدا باعث ریزش گچ نشن. یا استفاده از توری در قسمتهایی مثل ستونهای آهنی و بتنی و…
- توصیههای لازم برای جلوگیری از زنگ زدن آهن الاتی که زیر کار هستند رو به مشتری بده
عوامل تاثیرگذار بر قیمت
- متراژ و حجم کار
- موقعیت پروژه
- نوع گچ کاری
- میزان ساعت کار و زمان مصرفی
-
تفاوت گچ بری و گچکاری ساختمان چیست؟
- در هر دو اینها از مواد یکسانی استفاده میشود و تفاوت اصلی گچ بری و گچ کاری این است که گچ بری اغلب در نمای داخلی منزل استفاده میشود و گچ کاری برای نمای خارجی آن اعمال میشود. در عملیات گچ بری که خود به عنوان یک هنر شناخته شده است، طرحها، تزئینات و حکاکیهای مختلف و دلخواه را روی سقف، دیوار و سایر بخشهای داخلی منزل اعمال میکنند. گچ بری بخش مهمی از دکوراسیون داخلی منازل است که جلوه هنری زیبایی به منزل میبخشد. در گچ بری منازل اغلب از آهک یا گچ استفاده میکنند.